Skip to main content
Homepage

Algemeen

Zaterdag 27 augustus 2022

OLT Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne

Op het podium in het OLT Rivierenhof:

13:15 - 13:45 | Anna B Savage
14:35 - 15:20 | The Weather Station
16:00 - 16:45 | Smerz
17:25 - 18:10 | James Holden & Wacław Zimpel
19:00 - 19:50 | Joep Beving
20:30 - 21:30 | Charlie Cunningham
22:15 - 23:15 | Penguin Cafe

Deuren open om 13:00. Presentatie door Ayco Duyster.

--

Op de Sprookjesweide is er - tijdens de changeovers in OLT - ruimte voor gesprek rond breekbaarheid.

12:30 - 13:05 | Agnes Wené x Ignace Schops
13:50 - 14:30 | Ianthe Mosselman x Karen Thijs
15:20 - 16:00 | The Human Link
16:50 - 17:20 | Tamara Lindeman x Manu Busschots
18:20 - 18:50 | Lost & Co x Abel Ghekiere
19:55 - 20:25 | Hind Eljadid
21:40 - 22:10 | Kids With Buns x Wel Jong vzw

Deuren open om 12:15. Moderatie door Maite Goossens.

Mens sana in corpore sano! Trouw aan zichzelf is Whisper trots om zijn festivalbezoekers een 100% vegetarisch & veganistisch culinair aanbod te voorzien op het gezellige binnenplein van het OLT.

Bestel en betaal via oltrivierenhof.be/order en haal je bestelling op aan de bar.

Je drankje krijg je aan de bar in een wisselbeker. Aangenamer om uit te drinken, minder wegwerpplastic en dus beter voor het milieu. Per persoon mag je ook een lege plastic drinkfles meenemen. Deze kan je vullen bij de toiletten.

Benieuwd naar wat de pot schaft? Check het menu hier.

Er zijn geen leeftijdsrestricties. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen onder begeleiding van een volwassene in het bezit van een geldig ticket.

De drank- en eetkramen, de concertarena en de Sprookjesweide zijn toegankelijk met een rolstoel. Bovenaan de tribune van de concertarena voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er ook aangepaste toiletten. Aan de ingang staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.

Kom je met een assistentiehond? Die zijn meer dan welkom in OLT Rivierenhof!

Helaas mag je niet met de auto het park in. Een overzicht van alle voorbehouden parkeerplaatsen voor mindervaliden vind je hier.

Voor je eigen veiligheid en die van de andere bezoekers vragen we om geen grote rugzakken of tassen mee te brengen naar OLT Rivierenhof. Aan de ingang kan er steeds toegangscontrole zijn, waarbij security (hand)tassen en jassen zal controleren.

Het festival gaat door in openlucht. Smeer jezelf bij zonnig weer dus steeds goed in met zonnebrandolie. Tijdens de zomermaanden zitten er ook veel muggen in het park. Jezelf beschermen met muggenspray is dan geen overbodige luxe.

Goederen die een bedreiging vormen voor de veiligheid (zoals wapens, vuurwerk, glas en blik) zijn niet toegelaten. Grote en professionele fotocamera's zijn niet toegelaten en laat je dus beter thuis. Foto-, audio- en video-opnames zijn verboden. Ook honden en eigen drinken of eten zijn niet toegestaan op het festivalterrein. Assistentiehonden ontvangen we natuurlijk met open armen!

Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan alle voorschriften en/of aanwijzingen van het personeel.

Live Nation en OLT Rivierenhof aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

Wisselbekers

Je drankje krijg je aan de bar in een wisselbeker. Aangenamer om uit te drinken, minder wegwerpplastic en dus beter voor het milieu. Per persoon mag je ook een lege plastic drinkfles meenemen. Deze kan je vullen bij de toiletten.

Heb je een probleem met of vraag over je ticketbestelling? Mailen kan naar ticket@arenberg.be.

Een andere vraag, suggestie of boodschap? Contacteer ons op info@whisperfestival.be.

Mobiliteit

OLT Rivierenhof ligt middenin het Provinciaal Groendomein Rivierenhof. De beste manier om naar OLT te komen, blijft de fiets. Er is een ruime fietsenstalling rechts naast de ingang. 

Geen eigen fiets bij de hand? Neem dan de deelfiets van Velo. In de buurt van het park zijn er verschillende Velo-stations. Een overzicht vind je hier.

Ook met het openbaar vervoer geraak je makkelijk tot bij OLT Rivierenhof. Neem tram 10 of bus 410 tot aan de haltes Venneborg, Gallifortlei of Lunden. Plan je route via De Lijn of  Google Maps.

Kom je met de trein? Dan kan je afstappen in de stations Antwerpen-Berchem of Antwerpen-Centraal. Zet je reis verder met een Velo of deelvoertuig (deelfiets of -step of deelauto). Vanuit Antwerpen-Centraal kan je ook de tram of bus nemen tot aan het Rivierenhof.

Kom je toch met de auto? Dan kan je best carpoolen. OLT Rivierenhof is bereikbaar via verschillende invalswegen. Als adres in je GPS geef je Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne op.

Parkeerplaatsen in de buurt van OLT zijn beperkt. Parkeren kan eventueel op de volgende plekken:

  • Parking Oost (aan de Ruggeveldlaan)
  • Parking Zuid (via Sterckshoflei)
  • Parking West (aan het Cogelsplein)
  • Ter hoogte van Kasteel Sterckshof of op de Turnhoutsebaan op de voorziene parkeerplaatsen (niet voor een garagepoorten of een oprit).

Een overzicht van alle voorbehouden parkeerplaatsen voor mindervaliden vind je hier.

Parkeren in het park is niet mogelijk en ten strengste verboden.

Veelgestelde vragen

Professionale geluids-, film- en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Selfiesticks en andere accessoires worden niet toegelaten.

Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Meld je even aan de bar. Je kan ook mailen naar communicatie@oltrivierenhof.be. Wie weet vonden we iets op het einde van de avond.

Er zijn geen lockers aanwezig op het terrein. We raden dan ook aan om overbodige zaken, rugzakken en grote tassen thuis te laten.

Ja! We bieden gratis wegwerpoordopjes aan.

Rokers raden we sowieso aan om hun sigaretten in te ruilen voor gratis gezonde parklucht.

Als je toch een sigaret wilt opsteken, mag dit enkel op de binnenkoer. In het theater zelf is roken verboden.